De agenda van Klein Afrika

2e paasdag    Wij zijn aanwezig bij NOORDOOSTPOLDER BUITENDAG

pinksteren 15 en 16 mei    geope

4 en 5 juni  DubbelNOP

5 juli tot eind augustus workshops beeldhouwen

Tijdens de tulpenroute zal Klein Afrika een bijzonder mooie locatie zijn.Rondom de beeldentuin staat een heel groot veld met tulpen (6 ha). Wanneer deze in bloei staan heb je echt een schitterend uitzicht.

DubbelNOP

In 2015 heeft onze 1e Afrikadag plaatsgevonden. Het was een enorm gezellige en sfeervolle dag. Dit jaar willen we in nauwere samenwerking met het Uit-je-Tent festival ook een platform zijn voor kunst uit de Polder. Er is daardoor een nieuwe naam ontstaan, Festival DubbelNOP. Het idee is, dat het een mooie ontmoeting wordt tussen kunst en cultuur uit Afrika met kunst in de NOP.
We willen net als vorig jaar weer een fijne sfeer creëren in een mooie omgeving, waar bezoekers komen voor kunst en cultuur en daarnaast ook een stukje Afrikagevoel (her)beleven.Naast de kunst uit Afrika en de polder en de Afrikaanse markt is er muziek en, zijn er inloop-workshops djembé spelen en een wijnproeverij.

Vorig jaar heeft Klein Afrika op de zaterdag zo’n 250 bezoekers ontvangen. We verwachten er dit jaar méér. Het festival beslaat nu immers het hele weekend van 4 en 5 juni en wordt grootser opgezet

Beeld in de tuin

afrikaans schilderij in huis

f

g

Over beeldhouwen is elders op de site meer info

h.

i

j

* onderdelen aangegeven met een * zijn extra opties voor in uw website.