OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Workshops bij Klein Afrika

Workshops Beeldhouwen

Zomer Workshops

Obert Marime komt ook aankomende zomer juli en augustus weer uit Zimbabwe naar Klein Afrika. Onder zijn leiding kunt u dan uw eigen stenen beeld maken. Het aantal dagen dat u komt kunt u zelf bepalen. Gemiddeld hebben mensen 4 dagen ( van 9.00 uur tot 17.00 uur) nodig om een beeld te maken. Obert is 2 maanden bij ons en binnen die twee maanden kunnen we samen met u dagen plannen. We beeldhouwen op alle werkdagen in die periode. Er zijn mensen die het beeld thuis afmaken. U kunt ook altijd extra dagen bij regelen. Wij verzorgen de koffie en lunch. U hoeft dus alleen bezig te zijn met beeldhouwen en de rest doen wij. Ook het gereedschap kunt u van ons gebruiken. De steen koopt u bij ons. Wij hebben een ruim assortiment aan stenen.

Kosten   € 45,00 per dag   Inclusief koffie en lunch.

Steen

Springstone   €  2,50 / kg

Opaal              €  2,20  / kg

Kalamata       €  1.90   / kg

Albast             €  1.90   / kg

soapstone       €  1.80   / kg

 

zelfstandig beeldhouwen:

Buiten deze maanden om kunt u ook op Klein Afrika beeldhouwen. We doen dat op de woensdagen om de 2 weken zolang het niet te koud is. We staan in een open kapschuur. Wanneer het te druk wordt pakken we er gewoon een dag bij om de groep te splitsen. Ook dan verwennen we u met koffie en lunch. We hebben dan alleen geen begeleiding van Obert Marime.  Kosten voor deze dagen zijn € 20,00 per dag.

Dit organiseren wij van de maandag tot en met de vrijdag. Wij beginnen 9 uur ‘s-ochtends en stoppen 5 uur.  U kan voor u zelf bekijken wanneer en hoe vaak u wilt.

Een dag beeldhouwen met Obert Marime kost € 45,00. U krijgt daarvoor koffie thee enz. en ook een goed verzorgde lunch.

Maak uw eigen beeldhouwwerk

Workshops Beeldhouwen

Soorten steen voor de workshops Beeldhouwen

– springstone € 2,50 per kg
– opaal € 2,20 per kg.
– donker serpentijn € 2,40 per kg.
– speksteen € 1,80 per kg.

Voor en na deze 2 maanden kunnen mensen ook bij ons beeldhouwen. Maar dan alleen om de 2 weken op woensdag. Dit doen we dan ook tegen een lager tarief ( € 20,00) omdat we dan Obert Marime hier niet hebben.